3 Temmuz 2009 Cuma

Galatasaray Defansi Sağlam Mi?





Geçen sene en çok sakatlıklardan çekmişti Galatasaray. Bilhassa savunma bölgesindeki sakatlıklar epey başımızı ağrıtmıştı. Bu yılda Gökhan Zan gibi yine sakatlık sorunu olan bir oyuncu transfer edilince yine kafalarda soru işareti oluşmaya başladı. Ancak sakatlık yaşamasalar bile savunma kurgusu tam olarak iyi mi değil mi onu da tartışmak gerekir. Stoper olarak pek sıkıntısı yok Galatasaray'ın belki ama beklerde biraz sıkıntı mevcut. Bir türlü iyileşmeyen ve uzun süredir oynamayan Uğur, Tecrübesiz Serkan ve istikrarsız Sabri var sağ bekte. Solda ise hemen hemen alternatifsiz bir Hakan Balta. Çünkü hem Volkan Yaman hem de Alpaslan Erdem sol bek için değil de sol açık için daha uygunlar gibi. Steau maçında, Hamburg maçında yaşananlar gözümün önüne gelince biraz endişelenmiyor değilim. Ancak yönetimin de vardır bir bildiği...

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Sağ tarafa bir transfer yapılırsa -ki sanki yapılacak- orada rotasyona sokabileceğimiz uğur, serkan, sabri ve hatta emre güngör varken,
    Volkan'ın performansı rotasyonluk bile değil.
    Sol bekimizi de yedeklememiz gerekiyor bence.

    YanıtlaSil
  3. Ayni seyleri ben dusunuyordum, sag bekimiz halen yok, Ugur'un durumu soru isareti, Sabri ile bu isin olmayacagi belli zaten. Defansin ortasini da Gokhan Zan ile Servet'e birakmak cinayet olur. Sol bekte Balta tek isim.

    Geri kalanlardan Semih'e Emre Gungor'den daha fazla guveniyordum ama sakatlandi. Emre Gungor'un ise surekliligi yok, bir bakiyorsunuz cok iyi bir bakiyorsunuz amatorce hata yapabiliyor. Murat Akca'nin ise cok pismesi lazim su an icin hazir degil.

    Netice kelam bu defans ile isimiz zor. Zan yerine Sivasli Bilica cok daha faydali olurdu, fenere gitmesine uzuldum ama yapilabilecek bir sey yok bu konuda..

    Bir de herkes Servet'in transferini kesin olacak gibi dusunup ona gore buraya bir yabanci takviyesi yapilacagini dusunuyordu, Servet'in elimizde kalip yanina da Zan'in gelmesi ile her mac yuregimiz agizimiza gelecek sanirim.

    YanıtlaSil