9 Mayıs 2009 Cumartesi

Nereden Nereye

Galatasaray 2 haftalık aradan sonra bugün Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti. Bülent Korkmaz yönetiminde alışık olduğumuz bir sonuçtu bu. Ancak alışık olmadığımız şey Harry Kewell'ın 90+2'de zaman çalmak için oyuna girmesiydi.

Lincoln'ün etkili oyunu ile maça iyi başladı Galatasaray. Lincoln bir penaltı yaptırdı ve Baros'ta bu penaltıyı gole çevirirek Galatasaray'ı öne geçirdi. İkinci yarıda da Kalli'nin büyük keşfi İsmail Bouzid oyundan atılınca Ankaragücü 10 kişi kaldı. Bundan sonra tamam artık rahat maç seyrederiz derken yine son saniyeleri gol yemeyelim diye çeşitli totemler deneyerek geçirdik. Gol attı mı durdulamayan coşan Galatasaray bir kaç ayda nereden nereye geldi hayretler içerisinde seyrediyoruz.

Bu galibiyetle ensemize yapışan Bursapaor'dan bu haftalığına kurtulmuş olduk. Ancak önümüzdeki haftalar her şeye gebe. Zaten Galatasaray taraftarının çoğunun şu sıralarda tek derdinin önündeki rakiplere yetişmek değil arkasındaki Bursaspor'un yetişmemesini dilemek. Bu da sanırım Bülent Korkmaz ve yönetime bazı şeyler için ipucu veriyordur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder