9 Şubat 2010 Salı

Cassio Lincoln

Lincoln, Palmeiras ile resmen sözleşme imzaladı. Bu haberi okuyunca çok sevindim. Hayır çoğu Galatasaray'lı arkadaşlarım gibi gitti de kurtulduk diye değil. Onu tekrar izleyebileceğim için sevindim. Benim için Brezilya ligini seyretmek eziyettir her zaman ve çok az izlerim. Ancak artık seyretmek için bir sebebim var. Daha önce çok yazdığım için Lincoln olayını yazmak istemiyorum. Ancak bugün Borges'in güzel bir yazısı mevcut. Herkese okumasını tavsiye ederim. Palmeira'a gittiği zaman ne Galatasaray hakkında kötü bir söz çıktı ağzından ne de Türkiye ile ilgili. ''Yıldız'' ve taraftarın sevgilisi Roberto Carlos'un söylediklerini düşünüyorum, ''Küçük''ler geliyor aklıma sonra ''Karaktersiz'' Lincoln'e bakıyorum...

Yolun açık olsun Lincoln.

Ayrıca neredeyse 1 senedir antrenman yapmamasına rağmen hala fit durumda gördüm kendisini. Bizim futbolcular 15 gün sakatlık geçirse ve antrenmana çıkmasa gıdısı sarkıyor, göbeği fırlıyor. Bunu da söylemeden geçemeyeceğim.

1 yorum:

  1. Lincoln'e laf atan hangi taraftar taraftar olarak üzerine düşeni yapmıştır acaba reklamda bahsedildiği gibi.

    Lincoln'e karaktersiz lafını yakıştıranlar Collin Kazım'ın taraftardan basın mensubuna, hakemine kadar küfür ettiği gerçeğini görmezden gelmektir.

    Karaktersizlik buysa seni karaktersiz halinle seviyorum Lincoln.

    Başarılar...

    YanıtlaSil