15 Aralık 2009 Salı

Apertura Şampiyonu Monterrey


Meksika'da Apertura heyecanı müthiş bir finalle sonuçlandı. Monterrey'in sahasında oynanan ilk maçta gol yağmuru vardı. o maçı 4-3 kazanan Monterrey avantajlı olarak ikinci maça çıkıyordu. Ancak Cruz Azul'un sağı solu hiçbir zaman belli olmaz. Ülkenin ekol kulüplerinden. Hıncal,  Meksika'da olsa Azul'un formasını koy yine şampiyonluğa oynar der. Öyle bir takım Cruz Azul. Ama finalin ikinci ayağında da Monterrey üstünlüğü vardı. Hızlı başladıkları maçta Suazo'nun müthiş asisti ve Aldo De Nigris'in mükemmel kafasıyla 1-0 öne geçtiler. İşte ondan sonrası duygu dolu.

Aldo golü atınca formasını çıkardı ve atletinde abisinin resmi vardı. O anda ben bile zor tuttum artık kendimi.  Golü ve şampiyonluğu kısa süre önce kaybettiğimiz abisine hediye etti.

Cruz Azul 77'de  köşe vuruşundan beraberliği sağlayınca acaba dedim ama 90. dakikada Suazo işi bitirdi. Monterrey yine başarılı bir sezon geçirdi. Clasura'da da favori olacaklar ama bu kadroyu ne kadar ellerinde tutabilirler bilemiyorum. Ayrıca diğer takımlar da transfer çalışmalarına yavaştan başladı.

Chivas anyayı konyayı iyica anladıktan sonra Bofo'ya geri döndü. Şu anda tekrar geri almak istiyorlar. Efsane geri dönüyor diyebiliriz kısaca. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder