30 Aralık 2009 Çarşamba

Euro 2016 Konusunda Açıklama



Türkiye Futbol Federasyonunun, Euro 2016 Avrupa Futbol şampiyonası hakkındaki stadyum kararlarını üzüntüyle karşıladığımızı söyleyerek cümleme başlıyorum. Görülüyor ki bu kararlar baskılar sonucu ve siyasi olarak verilmiştir. Yoksa bu stadyumların içerisinde Güven Halı Saha'yı görememenin başka bir açıklaması olamaz.

Şirketler arası halı saha turnuvasına ev sahipliği yapmış bir saha ile daha inşaatı bile tamamlanmamış bir sahayı federasyonun bir tutması akıl almaz bir karardır. O sahaki ne mücadeleler görmüştür. Naklen yayın araçlarının sığmadığı ise tamamen hayal ürünüdür. Kanal 99 final mücadelesini canlı yayınlamış ve herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır. Yine otopark sorunu tamamen yanlı medyanın uydurmasıdır. Gidilen hiçbir müsabakada otopark sorunu ile karşılaşılmamıştır. 20 kişilik modern ve bekçi Hakkı'nın güvenliğindeki çağdaş otopark ile Güven Halı Saha Euro 2016'ya hazırdır.

Ulaşım sorunu ise hiçbir şekilde yaşanmamaktadır. Her maç sonrası Tofaş Şahin'e 6 kişi binerek 2 seferde takımların ulaşım sorunu hallolmaktadır. Seyirciler ise sahanın önünden geçen Ğ00 no'lu belediye otobüsü ile şehrin her yerine kolayca ulaşabilmektedirler. Yine seyirciler için rahat ve konforlu bir maç için çaycı Behçet maç boyunca servis yapmaktadır. Koltuklarımız konforlu olup seyirciler için özel olarak tasarlanmıştır. Resimde de görüleceği üzere VİP tribünümüzde masa ve deri koltuklar hizmetimizdedir. 

İşte tüm bunların ışığında Futbol Federasyonunun bu kararını esefle kınıyor. 7 gün 24 saat açık olan, duşlarında sürekli sıcak su ve saç kurutma makinesi bulunanan modern ve Avrupai tesislerimizin neden Euro 2016 listesinde yer almadığını merak ediyoruz. Tüm halkımıza duyrulur...

Güven Halı Saha-Futboldaki Güveniniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder