26 Ocak 2010 Salı

Hiçbir Şeyimi Kesmem, Ne Olur Git


Harry Kewell'ın ayrılması gündemde şu aralar Galatasaray'da. Çoğu taraftar Kewell'ın ayrılmasını istemiyor. Artık o bizim için efsane oldu. Ancak ben efsane olarak ayrılmasını istiyorum. Tadı damağızımızda buruk bir tat bırakacak olsa da, efsane olarak ayrılmasının daha doğru olacağı kanısındayım. Daha çok yeni Nonda'nn tribünlerde yuhalandığını görünce kesinlikle gitmeli diye düşündüm. Nonda gibi  200 bin dolara alınıp, yedekliği sorun etmeyen, sevimli bir ailesi babası bile yuhalanıyorsa bu yarın döner dolanır Kewell'a da gelir. Nonda'nın ilk yarı yaptığı katkılar, geçmiş yıllarda yaptığı katkılar, unutulmaz kafası filan unutulmuş hep. Fenerbahçe kupa maçında, son saniyede sağ kanattan müthiş bir hareketle sıfıra inip topu Ümit'e çıkarması efsanedir ve unutamam. O sırada aklı sıra bizimle tribünlerde dalga geçen rakipleri anında susturmuştu.

Nonda yaşlandı, Nonda ağır sakatlıklar geçirdi, sözleşmesi de sene sonunda bitecek. Şu ortamda bile ona sabır gösterilmiyor. Her yerde üstü çizilmiş bir adam haline gelmiş. Bugün Kewell kalsın, gidecekse Nonda gitsin diye yazılmaya başlanmış. Yarın öbür gün aynı şeyler Kewell için de yazılabilir. Yarın o da yaşlanacak, o da sakatlıktan dönecek. Eğer 2 ay  gol atamaz, form düşüklüğü yaşarsa yuhalanmasını istemem. Efsane olarak gitsin... Yönetimin yapacağı en doğru iştir. 

1 yorum:

  1. Okuduğum en farklı bakış açısı ama en haklı bakış açısı. Değil mi ki, Hagi yuhalandı bu tribünlerde, Kewell fazlasıyla nasibini alır, işler terse giderken.

    YanıtlaSil