25 Ocak 2010 Pazartesi

Salvador Cabanas


Bugün öğleden sonra aldığım bir haber sonrası başımdan aşağıya kaynar sular döküldü tam anlamıyla. Salvador Cabanas başından vuruldu diyordu haber siteleri. Üstelik Cabanas'ı doğru dürüst tanımayan etmeyen ülkem medyası da flaş diye geçiyordu haberi. Hemen Meksika sitelerine, forumlarına girdim olayın aslı astarını öğrenmek için. Maalesef haber doğruydu ve Cabanas ciddi şekilde yaralanmıştı.

Tahmin ediyorum Salvador Cabanas'ı Türkiye'de benim kadar seven, izleyen ve takip eden başka birisi daha yoktur. Her fırsatta çok büyük oyuncu olduğunu dile getirdim. Üstelik oynadığı takım America, Meksika'da hiç sevmediğim takımdır. Ama ona rağmen Cabanas'ın büyük hayranıyım. Salvador dün gece gittiği barın tuvaletinde başından silahla yaralanmış. Olay çok taze olduğu için her kafadan ses çıkıyor. Ama en çok üstünde durulan ihtimal ve anlatılan; Cabanas, onu soymak isteyenlere karşı direnmiş ve böyle olunca da vurmuşlar. Sağlık durumu ile ilgili de her kafadan ses çıkıyor. Eşi kendisiyle konuştuğunu ve bilincinin bir ara o düzeyde açık olduğunu söyledi. Sanırım hastaneye yatıp operasyona girene kadar da açıkmış. Diğer yandan bazı medya kuruluşları beyin ölümü gerçekleşti diye haber girdi. Ama America başkanı Michel Bauer bunu hemen yalanladı. 

Cabanas çok yetenekli ve kaliteli bir oyuncu diye sürekli övüyordum kendisini zaten. Ama bugün yine bazıları FM'de almıştım 10 numara adamdı, finishingi 20'ydi yazınca içim bir garip oldu. Adet edindik şu huyu sanırım. De Nigris için de yazılmıştı benzer şeyler. Cumartesi gecesi 03:00'e kadar oturdum kendisini izlemek için. Ama ben finishing veya composure anlamam. Bu adamın gerçek hayatta bir hayranıyım. Attığı son gol ofsayt sebebiyle iptal edilmişti. Umarım bu sefer hayata golü gerçekten atar ve aramıza döner. 

Şimdilik mutlu haberleri bekliyorum. Dayan Chava!!

2 yorum:

  1. Benim de haberi ilk gördüğümde sen geldin Turan.

    Scoutgs'ye gireyim dedim ama site açılmadı ben de uğraşmadım sonra.

    Umarım acilen iyileşir, Buonanotte olayında da söylediğim gibi;

    Yaşasın da futbol oynamasa da olur :(

    YanıtlaSil
  2. Evet artık iyi haber gelsin de futbol oynamasa da olur. Şu aşamada güzel haber bekliyoruz.. :(

    YanıtlaSil