28 Aralık 2009 Pazartesi

''Barça''ladı


Bu başlığı hep atmak istemişimdir güzide medyamıza özenip. Ama dün Barcelona Real Madrid'i kelimenin tam anlamıyla parçaladı. Baştan sona o kadar rahat bir karşılaşma oldu ki -Rıdvan ekolüne geçiş-çıkart Real Madrid formasını Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi oynuyor sanırsınız Barcelona'nın karşısında. Maç sonucu 79-57 Barça lehineydi ama daha da farklı olabilirdi. Tabi Real Madrid'in önemli eksiklikleri vardı, onu bir kenara atmayalım. Ama tam kadro çıksalar bile ben bu Barcelona ve Rubio ile başedeceklerini sanmıyorum. Rubio demişken, bu adam olmuş. Sene sonunda bonservis sorunu çözülsün de NBA'de izleyelim artık. Eğer biraz şut ve fizik olarakta gelişirse orada da kimse tutamaz onu. Nash ve Kidd sonrası olmadık yerlerden asist çıkaran ve yanındakileri kral yapan bir Guard daha göreceğiz. Hele dün öyle bir slalom yapıp basket attı ki anlatılamaz.

Real Madrid'de sorunlar bence çok. Aynı futbol takımları gibi toplama takımlar herşeyden evvel. Bazı mevkilerde eksiklikleri var. Üstelik yeni transfer Jaric'in takıma ne katacağı da tartışılır. Barcelona ise bu sene futbol takımıyla yarış içinde. Bütün sezonda sadece 1 mağlubiyet aldılar. O da kendi liglerinde G.Canaria'ya karşı.  Nedir bu spor camiasının Barcelona'dan çektiği. 

2 yorum:

  1. Santiago Barnebau'da görüşmek üzere :D

    YanıtlaSil
  2. Bu maç zaten Real Madrid'in sahasındaydı. :))

    Ama futbolda da farklı birşey olmaz diye düşünüyorum. Ben Barça hayranı değilim o kadar ama Real Madrid'i de hiç sevmem. Kaka kurtarırsa kurtarır sizi yoksa gerisi hikaye. :D

    YanıtlaSil