20 Aralık 2009 Pazar

Bofo Tekrar Chivas'ta


Efsane yerine döndü. Bofo ile Chivas anlaştı ve Clasura ile birlikte 100'ü tekrar sahalarda göreceğiz. Bonservis olarak 1 milyon euro ödenmiş Jaguares'e. İyi bir anlaşma olduğunu söylememize bile gerek yok. Eski kadro toplandı yavaş yavaş, yeni gelen genç yeteneklerde var. Artık Chivas için de yukarılara oynama zamanı geldi. Clasura ile birlikte tekrar dönüş yaparlar diye tahmin ediyorum. 

5 yorum:

  1. Turan bu büyük ihtimalle Meksika'dan bir haber. Senin için eminim süperdir :)

    YanıtlaSil
  2. Hehehe..:)

    Türkiye'de, Arjantin ve Brezilya dışındaki Amerika ligleri pek tınlanmıyor. Oysa 10 tane Brezilya ligini 1 tane Şili ligine değişmem. Meksika ligi çok kaliteli ligtir, Hagi bize gelmese oraya gidecekti. :))

    YanıtlaSil
  3. Turan bey öncelikle bu güzel blogu hazırladığınız için sizi tebrik ediyorum.Her ne kadar çok sık güncellenmese de:D.Yazılarınızı blogdan olsun Scoutgs forumdan olsun uzun zamandır beğeniyle okuyorum.Blogunuzu da uzun zamandır okumama rağmen bu ilk yorumum.Yazılarınızdan da anlaşıldığı üzere Meksika Ligi hakkında bilginiz oldukça fazla.Sizden ricam Meksika Ligi'nde Galatasaray'ın eksikliklerini giderecek üst düzey oyuncular hakkında Top 10 tarzında bir yazı yayınlamanız.Biliyorum ki forumda da yayınlanırsa yönetim kaale alacaktır ya da öyle umuyorum!!!

    İyi Çalışmalar.

    YanıtlaSil
  4. Yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Güncelleme konusunda haklısınız. Genelde blogları okumakla geçiriyorum zamınımı. Gerek maç yorumu olsun, gerekse güncel haberler çok güzel yazan arkadaşlar var. Aynı şeylerin tekrarına girmeyeyim diye o konulara değinmiyorum pek. Farklı bir haber olursa yazıyorum. Tabi tembellik yapmadığımı da söyleyemeyeceğim. :)

    Top 10 fikrinizi dikkate değer buldum. Çok çok kısa bir süre içinde böyle birşey yazacağım. Biz alır mıyız, almaz mıyız bilemiyorum ama dikkatimi çeken ve faydalı olacak bir liste yapabilirim. Bu öneriniz için de ayrıca teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Bu arada her ne kadar bize yar olmayacağını düşünsemde çok güzel bir haber aldım dün.Serie A'daki Di Natale ile birlikte en sevdiğim golcü olan Goran Pandev'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.Bize gelmesi zor da olsa yönetimden en azından bir girişim bekliyorum.

    Böyle süper bir ismi kaçırmamalıyız.Bunu da yazınızın bir köşesine iliştirirseniz sevinirim:).

    İyi Çalışmalar.

    YanıtlaSil